Jeugdweekendtoernooi 6 en 7 juli 2019

Het succesvolle Jeugdweekendtoernooi wordt ook in 2019 georganiseerd, in Leiderdorp. Het toernooi wordt gespeeld met langere bedenktijd dan de Grand Prix-toernooien, en is daarom ook aantrekkelijk voor sterkere jeugdspelers.Bekijk de details in de rubriek Jeugdweekendtoernooi.

Pupillenkampioenschap: 6 april

Jeugdschaakclub Op Eigen Wieken organiseert op verzoek van de jeugdcommissie van de Leidse Schaakbond het Pupillenkampioenschap F, G en H van de LSB

Aanmelden: uiterlijk zondag 31 maart 2019, per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

Jeugdclub Competitie E-categorie 23 maaart

Op verzoek van de jeugdcommissie van de LeiSB organiseert schaakclub S.V. Voorschoten op zaterdag 23 maart 2018 de viertallen-competitie voor clubteams t/m 10 jaar (E-categorie). 

Aanmelden via de jeugdleiders van de LeiSB-verenigingen, uiterlijk woensdag 20 maart:per e- mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Bij aanmelding moet opgegeven worden: voor- en achternaam, geboortedatum, KNSB-lidmaatschapsnummer en de bordvolgorde. 

Lees meer...

GP Voorhout: 30 maart

Hierbij nodigt Jeugdschaakvereniging De Vrijpionnen uw jeugdleden uit om deel te nemen aan de Grand Prix van Voorhout

Lees meer...

20 oktober: Super Grand Prix Op Eigen Wieken

De Super Grand Prix vindt gelijktijdig plaats met de ‘gewone’ Grand Prix en wordt speciaal georganiseerd voor schakers met een rating > 1200. Dit toernooi maakt deel uit van een cyclus. Het komende jaar kun je in verschillende plaatsen en regio’s deelnemen aan Super GP’s.

Lees meer...