Leiderdorp wint JCC E

Jarenlang achter elkaar won Leiderdorp het LeiSB-kampioenschap voor E-teams, maar de afgelopen 2 jaar was er een andere winnaar. Dit keer ging de winst weer overtuigend naar Leiderdorp. Alleen in de laatste ronde werd tegen Op Eigen Wieken 1 een gelijkspel afgestaan.

Lees meer...

Uitslagen en tussenstand PK-D

De eerste zes ronden van het LeiSB Jeugdkampioenschap voor de D categorie zijn gespeeld. Hier onder staan de voorlopige indeling ronde 7 en de stand.

Lees meer...

Pupillenkampioenschap 2018

Pupillenkampioenschap Leidse Schaakbond

Op 14 april werd door Op Eigen Wieken het pupillenkampioenschap van de Leidse Schaakbond georganiseerd. Dit zijn de kampioenschappen voor de jongste schakers, in de leeftijdsgroepen H (geboren in 2011 of later), G (2010) en F (2009). Er waren deelnemers van Op Eigen Wieken, SV Leiderdorp, Voorschoten, Vrijpionnen en Stormpionnen, die in
7 rondes moesten uitmaken wie de sterkste jongen of meisje was en dus naar het landelijke kampioenschap op 23 juni in Meppel mag.

Lees meer...

Linde Vleming wint LSB Meisjestoernooi 2018

Linde Vleming heeft het Meisjestoernooi 2018 van de Leidse schaakbond op haar naam weten te schrijven. In de laatste ronde wist ze knap te winnen van haar directe concurrent Nora Yeh. In totaal namen 35 meisjes deel aan deze editie van het meisjestoernooi.

Lees meer...