PK-D: Rhys en Nora kampioen

Ronsduit spannend was het PK-D dat SV Leiderdorp op 7, 8 en 15 december organiseerde op verzoek van de LeiSB. De 20 deelnemers speelden 9 ronden zwitsers met een tempo van 40min+10s per zet vanaf het begin van de partij.

Lees meer...

PKs A en B: Jord Ypma en Quinten Salomons de kampioenen

Het PK-A en PK-B van de LeiSB werd gesppeld als onderdeel van het  PK Senioren toernooi (op 9 vrijdagavonden), waarin de jeugd gewoon meespeelde. In totaal deden er 13 jeugdspelers me (6 + 7 voor resp A en B)..     

Lees meer...

Leiderdorp wint JCC E

Jarenlang achter elkaar won Leiderdorp het LeiSB-kampioenschap voor E-teams, maar de afgelopen 2 jaar was er een andere winnaar. Dit keer ging de winst weer overtuigend naar Leiderdorp. Alleen in de laatste ronde werd tegen Op Eigen Wieken 1 een gelijkspel afgestaan.

Lees meer...

JCC-D: Voorschoten vóór Leiderdorp

Op 12 mei werd het JCC-D gespeeld, dat was in goede handen bij Op Eigen Wieken. Er deden 4 teams mee: Voorschote, Leiderdorp en OEW(2x).

Lees meer...

PK-C: Timo Yeh ongenaakbaar, Jet de Zoeten meisjeskampioen

Op 2, 3 en 10 februari werd het PK-C van de LeiSB gespeeld.. Er waren 13 deelnemers, 10 jongens en 3 meisjes, die  7 ronden speelden. SV De Stormpionnen trad als gastvereniging op en zorgde voor een soepele organisatie.

Lees meer...