JCC-D
Op Eigen Wieken, D (t/m 12 jaar) reisde op 10 december naar Groningen om te laten zien wat het in z'n mars had. En dat is niet weinig!. In de finale van de nationale jeugdclubcompetitie (D) behaalde het team een fraaie 2e plaats!! Alleen ESV (Eindhoven) bleek te sterk. Voor OEW speelden Jonathan Vijver, Sabin en Maxim Teianu en Zeteo Kharistan. Eerder hadden Dhruv Kumar and Casper Moeri er al mede voor gezorgd dat OEW naar de finale mocht afreizen na een spannende halve finale begin oktober.
Een verslag kan gevonden worden op de OEW site: OEW-team t/m 12 jaar tweede van Nederland! (opeigenwieken.nl)
Een verslag en alle uitslagen staan ook op de toernooi website: ESV oppermachtig bij NK-finale D-teams in Groningen (updates volgen!) (nosbo.nl)

JCC-C
Leids Schaakgenootschap-C (t/m 14 jaar), speelde dit najaar op 3 zaterdagen in totaal acht ronden in de nationale jeugdclubcompetitie (C). Deze was sterk bezet, de LSG'ers (met Kuo Kuo LI, Elyas Nyoto, Ilya Sigida, Kaya van Elewout en Saleh Tleis) weerden zich kranig maar bleven uiteindelijk in de midenmoot spelen met een 10e plaats: twee matches werden verloren, 2 gewonnen en de andere vier eindigden gelijk. Een mooie degelijke prestatie van een enthoiusiast team.
De volledige uitslagen: Netstand 4 - KNSB  

--/--