Op verzoek van de jeugdcommissie van de LeiSB organiseert schaakclub S.V. Voorschoten op zaterdag 23 maart 2018 de viertallen-competitie voor clubteams t/m 10 jaar (E-categorie).

Aanmelden via de jeugdleiders van de LeiSB-verenigingen, uiterlijk woensdag 20 maart:per e- mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij aanmelding moet opgegeven worden: voor- en achternaam, geboortedatum, KNSB-lidmaatschapsnummer en de bordvolgorde.

Aan deze competitie kunnen teams meedoen die bestaan uit jeugdleden van de schaakverenigingen van de LeiSB, indien zij ingeschreven zijn als lid van de KNSB. De deelnemers moeten geboren zijn in 2009 of later.

Aanmelding: de jeugdleiders van de LeiSB-verenigingen kunnen hun team(s) uiterlijk woensdag 20 maart aanmelden, per e- mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij aanmelding moet opgegeven worden: voor- en achternaam, geboortedatum, KNSB-lidmaatschapsnummer en de bordvolgorde.

De speeltijd is 10 minuten per speler per partij plus 10 seconden extra tijd per zet. Er hoeft niet genoteerd te worden. Het aantal ronden dat wordt gespeeld is afhankelijk van het aantal deelnemende teams.

Net als vorig jaar zullen we spelen met een finale A-groep en een B-groep. De teams in de A-groep spelen voor de titel en de plaatsingsbewijzen voor het Nederlands Kampioenschap. Er zijn maar liefst 4 startbewijzen voor de landelijke JCC E omdat we al een jaren een grote opkomst hebben bij dit toernooi. Voor elk niveau is het leerzaam en de drempel om mee te doen is laag. Aarzel dus niet om met uw vereniging mee te doen.

Er wordt gespeeld in het buurthuis Alettahof, Alleta Jacobsplantsoen, Voorschoten Het toernooi zal om 13:00 uur * beginnen (12:45 uur aanwezig zijn!) en om ongeveer 17.00 uur afgelopen zijn.*

P.S. In de speel locatie worden geen broodjes/tosti’s e.d. verkocht.

Met vriendelijke groet, Roderick van Kempen Schaakvereniging Voorschoten

* N.b. Deze tijdstippen zijn nog onder voorbehoud en afhankelijk van het aantal aanmeldingen!!