De eerste Grand Prix van het nieuwe schaakseizoen 2011 wordt op zaterdag 10 september gehouden in gebouw Doesmeer in Leiderdorp.

Deze Grand Prix wordt georganiseerd door Schaakvereniging Leiderdorp. Plaats is Basisschool Kastanjelaan, tijdelijk gehuisvest in gebouw 'Doesmeer', Hoogmadeseweg 70a in Leiderdorp (tel. 071-5820081, alleen voor noodgevallen).

 

Parkeren: -op de parkeerstrook bij de naast de school gevestigde tegelhandel, schuin aan de overzijde in het Munnkikenlaantje of op de parkeerplaatsen voor bezoekers van het politiebureau, naast de school.

 

Kosten:                          4,-  per deelnemer.

Jeugdleiders wordt verzocht het inschrijfgeld vooraf in te zamelen en in één keer bij aanmelding af te dragen. Zo hopen we lange rijen wachtenden te voorkomen.

Aanwezig zijn: 12.45 uur  (zaal open vanaf 12.30 uur)

Start  toernooi: 13.00 uur

Prijsuitreiking:   17.15 uur                                   

Voor elke groep van 8 deelnemers zijn drie prijzen (standaards) beschikbaar. In de groepen 1 en 2 worden per groep 3 bonnen uitgereikt.

Catering:                      Koffie, thee, limonade, chips en snoep zijn tegen schappelijke prijzen verkrijgbaar!

Aanmelden:               Uiterlijk woensdag 7 september aanstaande,uitsluitend schriftelijk of per e-mail op onderstaande adressen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                 

Roald Vahl

Ridderhof 8   

2352 TL Leiderdorp 

(Geen aanmelding aan de zaal! Van kinderen die niet eerder aan toernooien en kampioenschappen hebben deelgenomen, willen we gaarne nadere informatie over de speelsterkte, leeftijd en aantal behaalde schaakdiploma's!)