Op 13 april verzorgde AAS de grandprix. Alle uitslagen staan onder het menu GrandPrix. Enkele sfeer impressies staan hieronder.
Met 95 jeugdspelers was het AAS Grand Prix toernooi weer een groot succes. De kids speelden in 12 groepen van 8 spelers.
Het was mooi weer, de verzorging in het Podium in Kudelstaart was weer prima en het toernooi liep weer als een zonnetje.
 
AAS
AAS had dit keer 4 deelnemers aan het toernooi.

In groep 12 deed Alon mee, 8 jaar en daarmee niet eens de jongste deelnemer. Alon scoorde 2 punten en werd daarmee 6e.
In groep 10 speelde Aamodhana en ze haalde 4.5 punt, werd 2e in haar groep en scoorde daarmee een beker.
In groep 9 speelde broer Aadvik, hij haalde 4 punten was daarmee gedeeld 3-4.
Op onderling resultaat werd Aadvik 3e en mocht ook een beker mee nemen naar huis.
De arme Eli speelde voor het eerst mee en was door de GP-leiding te hoog ingedeeld.
Eli vocht dapper door, maar eindigde met 0 punten als laatste in de sterke 8e groep.

SC Hoofdorp
scHoofddorp had 12 deelnemers afgevaardigd en was daarmee de grootste niet-LeiSB afvaardiging. Rajeev wilde zich 3 (!) weken van te voren inschrijven, maar kreeg te horen dat het toernooi vol was en kwam op de wachtlijst. Vrijdagnacht rond 0:00 uur kwam de verlossende email van de GP-coördinator dat er een afzegging was en Rajeev alsnog in groep 1 kon mee doen. De gebroeders Zhang waren ook op de wachtlijst terecht gekomen en togen afgelopen zaterdag toch naar Kudelstaart in de hoop op afzeggingen. Vooral Apple wilde heel, heel graag spelen. En gelukkig, er waren 3 no-shows en Alex en Apple konden mee doen.

Jayden speelde in groep 12 en werd met 6 punten gedeeld 1 t/m 3. Het beslissingsysteem bepaalde dat Jayden 3e was en hij scoorde daarmee een beker.
In groep 11 speelde Olivier die 3 punten haalde en 5e werd.
In groep 10 mocht Apple mee doen en hij scoorde maar liefst 6.5 uit 7 en werd daarmee 1e.
In groep 7 hadden we zelfs 3 deelnemers, Alexander, 1 punt en 8e. Hriday 2 punten en 7e en Alex die 4 punten haalde en 3-5e werd, maar op SBB jammergenoeg 5e.
In groep 2 hadden we 2 deelnemers, nml Sparsh en Armin. Sparsh had het zwaar in deze sterke groep en werd met 2 punten 7e. Armin begin als een speer en leek 1e te worden, maar verloor in de laatste ronde onnodig van An Bui. Nu waren er 3 spelers met 5 punten en moest er gerekend worden. Armin en Casper Moeri hadden exact dezelde SBB-score en hadden remise tegen elkaar gespeeld. Dus dat werd loten. Helaas voor Armin lootte hij het zwarte stuk en werd 3e. Wel een boekenbon! Groepswinnaar was dus An Bui.
 En dan de kopgroep, hier zaten de zware jongens en dame, nml. Bregje Roebers, inderdaad zusje van IM. Eline Roebers. Rajeev had het genoegen om in de 1e ronde remise te spelen tegen Bregje. Door wat slordig spel haalde Rajeev 2.5 punt en werd 6e.
Bregje won de groep en dus het toernooi met 6-7, slechts 2 remises stond zij af.