De Grandpirx van 8 januari werd online gespeeld op Tornelo. Er waren 33 deelnemers van 7 clubs,
met name OEW was heel ruim vertegenwoordigd. Er werd gespeeld in drie groepen met 8 deelnemers en in een groep met 9 deelnemers. De groepen met acht speelden 5 rondes, de groep van negen speelde 6 rondes. Het speeltempo was 8min+5s. Het toernooi verliep goed: Tornelo liet ons niet in de steek en de spelers lieten Tornelo niet n de steek.

In groep 1 was Thomas ongenaakbaar, hij scoorde 5 uit 5. Luuk, Connor en Jonathan werden gedeeld tweede, het onderling resultaat bracht geen beslissing en zo is eindstand hieronder gebaseerd op weerstandspunten.

Kruistabel Groep 1:


In groep 2 was Burak ongenaakbaar met een score van honderd procent. Ook hier deelden drie spelers (Casper, Dhruv en Matthan) de tweede plaats, en onderling verdeelden zij de punten door remise te spelen. De weerstandpunten bepaalden de eindstand zoals hieronder weergegeven.

Kruistabel Groep 2:


In groep 3 was Stephan ongenaakbaar met een score van 5 uit 5. Ilja volgde met 3,5 punt, terwijl Cederick en Ruben gedeeld derde werden. Zij speelden geen onderlinge wedstrijd en zo werd ook hier de eindstand bepaald door de weerstandspunten.

Kruistabel Groep 3:


Ook in groep 4 een honderd procent score: Jens won al zijn partijen! Benjamin werd tweede en Fedor derde.

Kruistabel Groep 4: